Web Analytics

Ouders

Welkom op Stable Friends!


Hier hebben we voor u als ouder alle belangrijke informatie over ons platform op een rij gezet.

Wat is Stable Friends?

Star Stable is een online sociaal mediaplatform, speciaal paardenliefhebbers en andere dierenvrienden. Leden kunnen meepraten over alles wat met paarden, pony’s, maar ook met b.v. (online) gamen of huisdieren te maken heeft.

Hoe we een plezierige en veilige omgeving handhaven

Het aanbieden van een veilige omgeving voor al onze leden is voor ons bij Stable Friends van groot belang. Hier volgen enkele voorbeelden van hoe we omgaan met de veiligheid van onze leden.

AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

Stable Friends voldoet aan de Europese privacywet en volgt een strikt privacybeleid. Alle leden kunnen op elk moment hun gegevens inzien en downloaden. Ook heeft elk account toegang tot een menu met diverse privacy instellingen. Hierin kunnen leden onder andere aangeven of het profiel wel of niet wordt geïndexeerd door zoekmachines. Account kunnen op elk moment ook geheel worden verwijderd.

Wij raden ouders aan hun kinderen te informeren over internetveiligheid en hoe belangrijk het is dat je nooit persoonlijke gegevens deelt met nieuwe online-vrienden. We moedigen ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kind!

Beveiliging op ons platform

Een geavanceerd systeem op ons platform zorgt ervoor dat onze leden deze veilig kunnen gebruiken. Het systeem heeft een filter welke ongewenste woorden realtime uitfiltert. Daarnaast houden echte mensen (z.g. moderators) de communicatie van leden in de gaten op eventuele ongewenste activiteiten. Zij controleren ook meldingen van leden en nemen eventueel actie.

Accountinformatie
Stable Friends zal nooit informatie of accountgegevens delen met derden.

Veiligheidsgevoel en gemoedsrust heeft voor onze gebruikers de hoogste prioriteit en we werken er hard aan om een waardige en betrouwbare community beleving te handhaven.
Wanneer het platform wordt ingezet voor andere doeleinden dan heeft Stable Friends het recht om aangemaakte post of profielen te verwijderen zonder opgaaf van reden.

Stable Friends is gratis

Door allerlei leuke dingen te doen op Stable Friends, zoals het liken of reageren op posts of het plaatsen van berichten kunnen leden punten verzamelen.
De verzamelde punten worden vervolgens automatisch omgezet in fictieve Stable Friends munten. (Stable Coins)

Met deze “Stable Coins” kan je leuke en interessante dingen kopen binnen Stable Friends. Je kunt bijvoorbeeld je posts, pagina, evenementen of zelfs je YouTube, Snapchat of TikTok kanaal extra onder de aandacht brengen.
Met Stable Coins kun je ook je profiel upgraden en Pro member worden. Hiermee krijg je als lid meer mogelijkheden om extra op te vallen op het Stable Friends platform.

Onze Stable Coin is dus geen echt geld en je kan de Stable Coins alleen verdienen en uitgeven binnen het Stable Friends platform. Het is niet mogelijk om Stable Coins met echt geld te kopen of te verkopen.

Contact

Bedankt voor uw bezoek aan Stable Friends! Wij hopen dat uw kinderen een leuke tijd doorbrengen op ons platform. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid. Bij eventuele vragen, opmerkingen of bedenkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier met Stable Friends!
Het Stable Friends team