Web Analytics

Stable Friends help, informatie & uitlegHet punten en Stable Coins systeem:


Door allerlei leuke dingen te doen op Stable Friends, zoals het liken of reageren op posts of het plaatsen van berichten kan je punten verzamelen.
De verzamelde punten worden automatisch omgezet in Stable Friends munten. (Stable Coins)

Met deze Stable Coins kan je leuke en interessante dingen kopen op Stable Friends.
Je kunt bijvoorbeeld je posts, pagina, evenementen of zelfs je YouTube, Snapchat of TikTok kanaal extra onder de aandacht brengen.
Met Stable Coins kun je ook je profiel upgraden en Pro member worden. Hiermee krijg je nog meer mogelijkheden om extra op te vallen op het Stable Friends platform.

Ook zijn er op verschillende momenten super Stable Coins acties zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om je Stable Coins in te wisselen voor andere leuke gadgets zoals... jawel... Star Coins voor Star Stable:)

De dingen die je kunt doen met Stable Coins worden continue uitgebreid en er zullen steeds meer leuke en interessante mogelijkheden bijkomen!

Overzicht van het puntensysteem


• Liken van post, zoals berichten, video’s, evenementen, polls enz: 2 punten
• Reageren op posts: 10 punten
• Het maken van een post: 15 punten
(De punten kunnen soms nog iets worden aangepast om een goede balans te krijgen)

Bij 100 punten krijg je automatisch 1 Stable Coin.
Punten zijn dus niet hetzelfde als Stable Coins.
Je Stable Coins kun je vinden in je Stable Coins portemonnee (zie afbeelding hieronder)

• Het daglimiet van het maximaal te behalen punten is voor gewone leden is 60 punten.
• Het daglimiet van het maximaal te behalen punten is voor Pro leden 120 is punten.Als je je vrienden uitnodigt om zich aan te melden op Stable Friends, dan verdien jij extra Stable Coins!
Voor iedere vriend die jij aanmeld via de "Nodig vrienden uit en krijg ⭐" knop in je profielmenu of via de "Mijn vrienden uitnodigen" link in je Algemene instellingen menu, krijg jij nu 5 Stable Coins!!
(Wij kijken wel even vooraf na of de uitnodiging 'echt' is en dat deze nieuwe vriend onze website nog nooit heeft bezocht;)

De Stable Coin is het fictieve betaalmiddel van Stable Friends. Het is dus geen echt geld en je kan Stable Coins alleen verdienen en uitgeven binnen het Stable Friends platform. Je kan deze dus NIET kopen of verkopen voor echt geld.

Informatie voor ouders


Wij hebben voor u als ouder alle belangrijke informatie over ons platform op een rij gezet.

Wat is Stable Friends?

Star Stable is een online sociaal mediaplatform, speciaal paardenliefhebbers en andere dierenvrienden. Leden kunnen meepraten over alles wat met paarden, pony’s, maar ook met b.v. (online) gamen of huisdieren te maken heeft.

Hoe we een plezierige en veilige omgeving handhaven

Het aanbieden van een veilige omgeving voor al onze leden is voor ons bij Stable Friends van groot belang. Hier volgen enkele voorbeelden van hoe we omgaan met de veiligheid van onze leden.

AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)

Stable Friends voldoet aan de Europese privacywet en volgt een strikt privacybeleid. Alle leden kunnen op elk moment hun gegevens inzien en downloaden. Ook heeft elk account toegang tot een menu met diverse privacy instellingen. Hierin kunnen leden onder andere aangeven of het profiel wel of niet wordt geïndexeerd door zoekmachines. Accounts kunnen op elk moment ook geheel worden verwijderd.

Wij raden ouders aan hun kinderen te informeren over internetveiligheid en hoe belangrijk het is dat je nooit persoonlijke gegevens deelt met nieuwe online-vrienden. We moedigen ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kind!

Beveiliging op ons platform

Een geavanceerd systeem op ons platform zorgt ervoor dat onze leden deze veilig kunnen gebruiken. Het systeem heeft een filter welke ongewenste woorden realtime uitfiltert. Daarnaast houden echte mensen (z.g. moderators) de communicatie van leden in de gaten op eventuele ongewenste activiteiten. Zij controleren ook meldingen van leden en nemen eventueel actie.

Accountinformatie
Stable Friends zal nooit informatie of accountgegevens delen met derden voor marketing- of andere commerciële doeleinden.

Veiligheidsgevoel en gemoedsrust heeft voor onze gebruikers de hoogste prioriteit en we werken er hard aan om een waardige en betrouwbare community beleving te handhaven.

Wanneer het platform door leden wordt ingezet voor andere doeleinden, dan heeft Stable Friends het recht om aangemaakte post of profielen te verwijderen zonder opgaaf van reden.

Stable Friends is gratis

Door allerlei leuke dingen te doen op Stable Friends, zoals het liken of reageren op posts of het plaatsen van berichten kunnen leden punten verzamelen.
De verzamelde punten worden vervolgens automatisch omgezet in fictieve Stable Friends munten (Stable Coins).

Met deze “Stable Coins” kan je leuke en interessante items kopen binnen Stable Friends. Je kunt bijvoorbeeld je posts, pagina, evenementen of zelfs je YouTube, Snapchat of TikTok kanaal extra onder de aandacht brengen.
Met Stable Coins kun je ook je profiel upgraden en Pro member worden. Hiermee krijg je als lid meer mogelijkheden om extra op te vallen op het Stable Friends platform.

Onze Stable Coin is dus geen echt geld en je kan de Stable Coins alleen verdienen en uitgeven binnen het Stable Friends platform. Het is niet mogelijk om Stable Coins met echt geld te kopen of te verkopen.

Contact
Wij hopen dat uw kinderen een leuke tijd doorbrengen op ons platform. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid. Bij eventuele vragen, opmerkingen of bedenkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier op Stable Friends!
Het Stable Friend team